10/8/15

Bitcoins συναλλαγές.

      Η αγορά ή η πώληση των cryptocurrency-ψηφιακών  νομισμάτων  μπορεί να γίνεται απευθείας από το πρόσωπο που κατέχει τους (peer-to-peer), ή μέσω του cryptocurrency Exchange Server (που αναφέρεται επίσης ως το Exchange- χρηματιστήριο ), ή  σε εξειδικευμένα μηχανήματα. Όλες οι εργασίες διενεργούνται σε ηλεκτρονική μορφή,  καθώς  χρεώνονται προμήθειες στις  συναλλαγές. Η πρώτη Bitcoins ανταλλαγή e-νομίσματος για πραγματικά αγαθά πραγματοποιήθηκε το Μάιο 2010: ο Αμερικανός Laslo Hanech αγόρασε για 10.000 Bitcoins δύο πίτσες. Στο τέλος του 2013 έγιναν   Bitcoins με γιουάν  συναλλαγές στο ίδιο επίπεδο όπως τις συναλλαγές Bitcoins  με δολάρια. Στο τέλος του Ιούνη 2014 για την συναλλαγές Bitcoins -γουάν ήταν 79% του συνόλου των Bitcoins ανταλλαγές  και μόνο το 16% στα δολάρια.
    
Exmo Finance LLP πλατφόρμα
  Exmo
Finance LLP είναι η νεότερη πλατφόρμα στο Λονδίνο, παρέχει  πιο ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων για τις συναλλαγές, παρέχει δυνατότητα ασφαλής αγοράς και πώλησης  cryptocurrency μεταξύ των χρηστών (peer-to-peer) με ευρεία επιλογή των μεθόδων,  κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων. Πλατφόρμα είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού ιδρύματος Bitcoins.  Εγγραφή   δωρεάν εδώ   Σύμφωνα με τον Αγγλικό νόμο περί προστασίας των δεδομένων (νόμος του 1998), τα προσωπικά σας στοιχεία στην πλατφόρμα Exmo Finance LLP ελέγχονται από ειδική  AML εταιρία. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μεταξύ τους τους λογαριασμούς τους cryptocurrency ή αντίστροφα μετατρέψτε Bitcoins, Litecoins, Satoshis και σε άλλα είδη της ονομαστικής αξίας  υφισταμένων χαρτονομισμάτων δολάρια-ευρώ- ρούβλια. Αναλυτικά για πλατφόρμα Exmo Finance LLP διαβάστε, παρακαλώ, στην σελίδα Κρυπτονομισμάτα στο μπλοκ.
     Η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα  Mt.Gox  αγορές- πώλησης cryptocurrency – κρυπτονομίσματος  βρίσκεται στην Ιαπωνία. Τον Φεβρουάριο του 2014 με την κλοπή πάνω από μισό εκατομμύριο Bitcoins οι εργασίες  σταμάτησαν.
     Το 2015, BTC-Ε είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για  στις  συναλλαγές των διαφορετικών κρυπτονομισμάτων σε  δολάριο, ευρώ, ρούβλια, γιεν, γουάν.

       Ρωτήστε για τη λίστα  τις ιστοσελίδες- sites για  την  εξόρυξη «δωρεάν» Bitcoins. Σας παρουσιάζω ένα πρόγραμμα 7 ημερών για την  εξόρυξη «δωρεάν» Bitcoinsmoonbit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου